Összefoglaló 2024. január 3., szerda

Vasas Óbuda - DVTK Ongropack 3:0

Nehéz találkozóval indította a 2024-es esztendőt a DVTK Ongropack röplabda csapata. A piros-fehérek a bajnoki címvédő, a bajnokságban eleddig veretlen Vasas Óbuda együttese ellen léptek pályára, ahol is Andjela Jovanovic sérülése után a piros-kékek érvényesítették a papírformát és 3:0 arányú győzelmet arattak.

Vasas Óbuda - DVTK Ongropack 3:0


Röplabda Női Extraliga - 10. forduló

Vasas Óbuda - DVTK Ongropack 3:0 (19, 12, 15)

2024. január 3. - Budapest, Vasas Folyondár Sport- és Táncközpont
150 néző - Vezette: Varjasi Melinda, Bátkai Katona Ágnes

Vasas Óbuda: Gülübay 2, Fricova 13, Papp 4, Bannister 19, Sillah 12, Gyimes-Capet 13. Csere: Szalai (liberó), Sinka 1, Olcsváry 1 . Vezetőedző: Ioannis Athanasopoulos
DVTK Ongropack: Hegyi 4, Prosvirina 5, Einarsdóttir 1, Skoric 10, Hollósi 2, Jovanovic 2. Csere: Kundrák (liberó), Horváth 4, Egri B. 1, Kalmár. Vezetőedző: Németh Szabolcs


Edzői értékelés

Ioannis Athanasopoulos: Az első szettben nagyon idegesek voltunk, túl nagy nyomást helyeztünk magunkra, de aztán ezt átbeszéltük, és utána már megfelelően teljesítettünk. Készülünk tovább az előttünk álló feladatokra.

Németh Szabolcs: Más már lehet kiszaladna a világból, ha ilyen dolgok történnének vele, mint ami velünk. Ám mi a történtek ellenére is hisszük, hogy a belefektetett munka amikor kell, kifizetődik! A mai sérülés nem tette kedvezőbbe a helyzetünket, ám a sérültjeink visszatérnek, már más arcunkat tudjuk majd mutatni!  A Vasasnak gratulálunk, sok sikert nekik a Bajnokok Ligájához, mi pedig dolgozunk tovább!

Tabella