Összefoglaló 2024. május 6., hétfő

Női Futsal NB I.. DEAC - DVTK-Vénusz 6-1 (4-0)

A címvédő DEAC várhatja előnyből a visszavágót a Női Futsal NB I., bronzcsatájában. Az oda-visszavágós párharc első mérkőzésén a DVTK-Vénusz csapatától a becsületgólra futotta. Visszavágó két hét múlva, Miskolcon.

Női Futsal NB I.. DEAC - DVTK-Vénusz 6-1 (4-0)


Női Futsal NB I., 
Rájátszás a 3-4. helyért, 1. mérkőzés

Debreceni EAC - DVTK-Vénusz 6-1 (4-0)

Debrecen, DESOK Csarnok, Játékvezető: Juhász Dániel (Karsai Bálint, Csiszár Krisztián).
Debreceni EAC: Pozsgai M. - Fülöp D., Gajzágó F., Hardon R., Horváth V. Csere: Kopjár L., André A., Rácz A., Nagy A., Krascsenics Cs., Üveges K. Czégény Zs. Vezetőedző: Qurikó Vivien.
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Horváth L., Fukler-Váradi C., Újvári K., Bernáth Cs. Csere: Boda N., Kresák K. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Sárga lap: Horváth V. a 7. percben. 
Gólszerző: Nagy A. (1-0) a 8., Horváth V. (2-0) a 9., Üveges K. (3-0) a 12., Krascsenics Cs. (4-0) a 16., André A. (5-0) a 25., Bernáth Cs.(5-1) a 32., André A. (6-1) a 34. percben. 

Vezetőedző értékelés

Volodymyr Kolok: - Nagyon szervezetten és bátran védekezünk, hiszen tudtuk, hogy az ellenfél nyomsát gyakorol majd ránk. A félidő derekáig sikerült tartanunk a 0-0-s döntetlent, ekkor azonban egy durva jelenet után Horváth Lili megsérült, csupán egy cserejátékosunk maradt. Az ellenfél ezt kihasználta, és gólokat szerzett. Kikaptunk ugyan, de a becsületgólt megszereztük és tisztességesen helytálltunk. Büszke vagyok a csapatra.