Beharangozó 2023. október 19., csütörtök

Szigorú ellenőrzések a DVTK - FTC mérkőzés előtt

A vasárnapi DVTK - FTC rangadó rendőrségi szempontból kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a mérkőzés előtt fokozott ellenőrzésekre és útlezárásokra kell számítani. A DVTK a Miskolci Rendőrkapitánysággal közösen arra kéri a szurkolókat, hogy a megszokottnál korábban induljanak el a stadionhoz és legyenek türelmesek, hiszen a belépőjegyeken szereplő adatok és a kedvezményes jegyekre való jogosultság szigorú ellenőrzése miatt a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe. A DVTK Stadion kapui két órával a kezdés előtt, 15 óra 45 perckor nyílnak.

Szigorú ellenőrzések a DVTK - FTC mérkőzés előtt


Mint ismert, a mérkőzésre már 10 nappal a kezdő sípszó előtt elfogytak a belépőjegyek, így a DVTK Stadion pénztárai a találkozó napján már nem nyitnak ki. A belépőjegyek névre szólnak, kérünk mindenkit, ellenőrizze a jegyen szereplő adatokat. A hibás neveket, rosszul írt születési helyet, vagy időt a DVTK Shopban pénteken még átírtathatják a szurkolók, a meccs napján nincs erre lehetőség. A jegymester.hu oldalon vásárolt belépőjegyek a jegyvásárlás előtt megadott regisztrációval online is javíthatók.

A rendőrség kéri a DVTK szurkolóit, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek a stadionhoz a korlátozottan rendelkezésre álló parkolóhelyek miatt.

A hazai szurkolók a DVTK Stadiont nem fogják tudni sem gyalogosan, sem gépkocsival megközelíteni a Mónus Illés utca felől, a Penny Market parkolóján keresztül a Diósgyőri Uszoda irányából, a DIGÉP irányából a strekken át, valamint a számozott utcák felül sem lesz biztosított az átjárás DVTK Aréna felé.

A VIP-be, valamint a 4. számú beléptető kapun belépni szándékozó szurkolók kizárólag az Andrássy utca irányából tudnak eljutni a DVTK Stadionhoz.

A vendégszurkolók stadionba jutásával és a gyűjtőpontokkal kapcsolatban a Ferencváros hivatalos weboldalán tájékozódhatnak a szurkolók.  

A DVTK és a rendőrség kéri a szurkolókat, hogy az intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!