• U19: DVTK - Kaposvár 1-1 (1-1)
    Szoros mérkőzésen 1-1-es döntetlennel zárult a DVTK - Kaposvár mérkőzés. A diósgyőriek Gantner Bence góljával megszerezték első pontjukat az új szezonban.
  • U17: Kaposvár - DVTK 2-7 (0-1)
    Fölényes győzelmet aratott a DVTK a Kaposvár vendégeként. Kriston István csapata már az első félidőben megszerezte a vezetést, amelyet a második félidőben további hat találat követett. A mérkőzésen diósgyőri részről Figeczki Levente és Zsoldos Richárd is duplázott.
  • U16: Kaposvár - DVTK 1-2 (0-0)
    Szoros csatában sikerült megszereznie a három pontot a DVTK-nak a Kaposvár elleni idegenbeli mérkőzésen. György Gábor csapata a második félidő elején Zsiga Máté révén szerezte meg a vezetést, ám erre még volt válasza a hazaiaknak. A hajrában viszont Dávid Tihamér góljának köszönhetően a diósgyőriek begyűjtötték idei első győzelmüket.
  • U15: DVTK – Újpesti TE 4-1 (2-1)
    A nagy csapathoz hasonlóan a DVTK U15-ös csapata is az Újpestet fogadta. A Diósgyőr alakulata gyors gólváltást követően magabiztos játékot bemutatva ilyen arányban is megérdemelten győzött. A mérkőzésen hazai részről Bódi Máté kétszer is betalált az ellenfél kapujában.
  • U15: "B": Loki Focisuli - DVTK 1-4 (0-2)
    Az elhalasztott első forduló után fölényes győzelmet aratott a DVTK csapata a Loki Focisuli vendégeként a II. osztályú U15-ös bajnokság Északi-csoportjában. A diósgyőriek már az első félidőben két gólos vezetést szereztek, amit a második játékrészben két újabb találat követett, míg a vendéglátók csak egyszer voltak eredményesek. A vendégek részéről Gondos Adriánnak sikerült kétszer is a hálóba juttatnia a labdát.
  • U14: DVTK – Újpesti TE 2-2 (0-2)
    Lejátszotta első hazai mérkőzését a DVTK U14-es csapata szombaton délelőtt a Diósgyőri Stadion füves edzőpályáján. Második félidei remek játékának köszönhetően a gárda kétgólos hátrányból állt fel és megszerezte első pontját a bajnokságban.
  • U13: Loki Focisuli - DVTK 3-5 (2-2)
    Az elhalasztott első forduló után győzelemmel kezdte szereplését az U14-es bajnokság II. osztályának Északi-csoportjában a DVTK U13-as csapata a Loki Focisuli vendégeként. A félidőben még döntetlen volt az állás, de a második játékrészben a diósgyőrieknek - többek között Dunai Zsolt duplájával - sikerült megszereznie a három pontot.
Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!